SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Fizetési módok

 

Utánvétel történő teljesítés készpénzben: 

A terméket telefonon vagy e-mailben vissza igazoltszállítási határ időn belül szállítjuk ki. Az ön által megadott címre ahol a termék, vagy termékek, számla szerinti árát a kiszállítónak készpénzben kell megfizetni.

 

Előre utalással történő fizetés:

Amennyiben ezt a fizetési módot választja automatikus üzenetbe tájékoztatjuk a vásárlás ősszegének előre utalással történő kifizetéshez. Szükséges adatokról (átutalás ősszege, közleménybe feltüntetésre kerülő megrendelésszám kezdeményezett neve és számlaszáma)

 

Szállítási költség

 

Mennyi idő alatt szállítják ki bútoromat?

A szállítási idő gyártói kapacitástól függően 1-6 hét, de igyekszünk a lehető leghamarabb az új bútorát   otthonába eljuttatni! A megrendelés után, 1-2 napon belül , telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A termék kiszállítása?

A megrendelését írásban visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre Amennyiben raktáron lévő, vagy rövidebb rendelési idejű terméket rendelt, a visszaigazolásban kollégánk jelzi a pontos szállítási napot. Amennyiben hosszabb rendelési idejű terméket választott, úgy a visszaigazoló e-mailben feltüntetjük a szállítás várható hetét. Ez esetben a bútor elkészültét követően kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszélik a pontos szállítási napot.

Nem! Csak a legnagyobb értékű bútor szállítási díját számoljuk fel a kalkulátor képletei alapján!

A termékek kiszállítása minden esetben a házig, kapuig történik. A szállító/sofőr segít a bútorokat leadni az autóról, azok további rakodásának biztosítása a vásárló feladata, a szállító/sofőr további rakodást nem vállal. Ha mégis szeretné kérni a bútorok házba, emeletre történő fel- illetve bevitelét, azok összeszerelését, vagy helyükre állítását, kérjük, hogy a megrendelés előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon. Ezen szolgáltatások megvalósíthatóságáról és díjáról telefonos ügyfélszolgálatunk ad felviládosítást a bútor típusától, kiszállítási címtől és a cím/helyiség paramétereitől függően.